Biz bu sitede size daha iyi hizmet edebilmek için Çezer kullanıyoruz. Lütfen daha geniş bilgi için: Gizlilik Poliçesi X
 
Ana Sayfa / Kıbrıs-kktc / Toplum-Halk / Kayıp-Bulunmuş

Ailemi Aramaktayım

(Tüm Kuzey Kıbrıs , Tüm Kıbrıs)
Seçilmiş Yap

Sevgili Okur; ÅŸu an bunu okuyorsan size derdimi anlatmak istiyorum.

Evet son zamanlar da çok sayıda kişi türedi ama asla büyük konuşmamak gerekiyor ve benim başıma gelmez dememek... Şimdiler de 32 yaşındayım, hissediyordum ki henüz
yeni öğrendim de ben de evlatlık biriyim.

Nüfusuma kayıtlı olan 29.06.1955 Samsun doğumlu (27.03.2023 tarihinde vefat eden)
Şefik Levent Moral ile 30.05.1962 İtalya/Napoli doğumlu Kıvılcım Keskiner öz ailem değildir. Bu kişiler 07.07.1984 tarihinde İzmir'de evlenmekte ve çiftin 27.08.1985'de ise oğlu Mert doğuyor derken aradan geçen 6 sene içinde çiftlerden Kıvılcım Keskiner, Şefik Levent Moral'dan kız bebek istiyor.

Hamilelik adına annesi Füsun Çelikoğlu Keskiner'in ablası Semra Ersay'ın İzmir Özel Sağlık Hastanesinde Kadın Doğum Doktoru (rahmetli eşi) kendisinin büyük eniştesi Ziya Ersay'a giderek danışıyor, durumun tehlikeli olmasına rağmen Kıvılcım Keskiner hamile kalıyor.

29.03.1991 tarihinde hastaneye yatıyor ve doğum gerçekleşiyor, çiftin bir oğlu daha oluyor ancak Kıvılcım Keskiner bebeği kabul etmiyor (hastane de ısrarlar yüzünden) başka bir kız bebeği evlat ediniyor. O bebek benim!

Daha sonra bana kendileri bakmamışlardır, tamamen hizmetçilerle büyümüşümdür. Ardından Kıvılcım Keskiner ve Şefik Levent Moral (ilk yalana göre 3.5 aylıkken boşanma olduğu) fakat e - devlet bakıldığında 15.07.1994 tarihin de 3 yaşındayken yaşanmasıdır. Aynı süreçte Kıvılcım Keskiner beni 1998 senesine kadar İzmir Panda Anaokuluna vermektedir.

O yıldan itibaren 2003'e kadar Selçuk Yaşar Alaybey İlkokuluna gittim aynı an da Kıvılcım Keskiner 1998'de henüz 7 yaşımdayken Şeyda Çetin isminde bir adamla evlendi. Bu adamın o zaman 13 yaşında ki Mert Çetin beni istismar etti, olaya rağmen Kıvılcım Keskiner adamla 1 yıl evli kalarak adamın eski eşi dönünce boşanmışlardır.

2003'de 12 yaşında ilkokul bittikten sonra 3 sene Mustafa Reşit Paşa İlköğretim Okulunda ortaokula gittim, 2006 senesi 15 yaşında ilk önce Mavişehir Emlakbank Süleyman Demirel Lisesine başladım ama 1 sene kalınca bu sefer 2007'de ise 16 yaşında Urla Özel Bilge Ata Kolejine gittim burada yine sınıfta kalınca okumak istemeyince Kıvılcım Keskiner'in (10.01.2016) vefat eden babası Yüksel Keskiner beni torunu Mert'in o sıra 22 yaşındaki en yakın arkadaşı Mert Saka'yla evlendirmek isteyince Bayraklı Özel Hedef Akşam Lisesine başlayarak 2011 yılı 20 yaşına kadar okudum.

Tüm bunlar dışında 2003'de 12 yaşında Mert Moral 18 yaşına gelince İstanbul Galatasaray Üniversitesine okumaya gidince Bostanlı'da yaşadığım eve Kıvılcım Keskiner, Oğuz Ayhangil adında bir adam getirerek uzun süre birliktelik yaşamaya başladı ki bu adam eve gelince tüm düzen bozuldu ve benim hayatım karardı. Bazen benim bulunduğum ortam bazen de beni evde yalnız bırakıp bambaşka yerler de ilişki yaşadılar. Hatta adam Antalya'ya taşınınca Kıvılcım Keskiner yanında en yakın arkadaşıyla hep beraber bir gece yarısı saat: 04.00 da yola çıktık, vardığımız zaman motel köşesinde Kıvılcım Keskiner ile adam birliktelik yaşadı. Arkadaşı ise bu adamın arkadaşıyla oldu.

Ayrıca yine 12 yaşında iken arada sırada İzmir'e gelen Mert Moral, beni kendisine hizmetçi şeklinde kullandırarak iş yaptırıyordu ve yapmayınca (tartaklama bahanesiyle)
öldürene kadar dövüyordu.

2011'de lise bittikten sonra üniversite sınavına girdim, sonuca göre Kuzey Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Mutfak Sanatlarını kazandım ancak yaşadığım mesele yüzünden geri dönmek istemiştim (ilk hatamdı) fakat neticesinde Kıvılcım Keskiner beni tehdit edince kaldım. 1 sene sonra ise 2012'de sevdiğim adamla tanıştım,
bu sefer Kıvılcım Keskiner'in tüm eziyetleri hem bana hem de sevdiğim adama devam etti.

Üniversiteye başlayınca Kıvılcım Keskiner, benim yokluğumu fırsat bilerek internet üzerinden Uğur Erdöl isminde birini bularak birlikte oldu. Bir kere ikisini çirkin bir şekilde yakalamıştım.

Evet! beni paralarıyla okuttular, sadece bu kadar... Kesinlikle sevgi vermediler aksine hayatımı zehir ettiler ki bir tek benim değil sevdiğim adamla annesinin hayatını mahvettiler. Üniversite bitince 15.05.2015'de mezun oldum ve sevdiğim adam İzmir'e taşınınca yine Kıvılcım Keskiner'in bağırması üzerine onların yanına taşınınca olaylar bitmek bilmedi.
Bunun üstüne sevdiğim adamla beraber 2017'de yeniden Kuzey Kıbrıs'a döndük ve iletişimi tamamen kopardık.

Bu sene 27.03.2023 tarihin de Şefik Levent Moral vefat etti reddi miras yüzünden mecburen görüştük lakin daha sonra yeniden irtibatı kestim.

Anlayacağınız tüm yaşanmışlıklara tek başıma göğüs gerdim şimdiyse öz anne babamı aramaktayım. Belirtmeden geçemeyeceğim husus rica ediyorum saçma kişiler yazmasın, çünkü bebeklik halimi (sinirden yaktığım fotoğraflardan) biliyorum.

Saygılarımla, Efsane

Bana 0548 860 06 17 numarasından WhatsApp üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz

Not: sözünü ettiğim kişilerden korkmayın

Rapor Et İlan numarası: A63467 261 Görüntü

Bu kullanıcı ile, ticari nedenlerle, iletişime geçmek AÇIKTIR.

Seçilmiş Yap
İlgili İlanlar
Gelişmiş Arama:

Dizinler »



Türkiye
Avusturalya
Azerbeycan
Ä°ran
Suriye
Ä°srail
Güney Kore
Irak
Japonya
Almanya
Hollanda
Belçika
Fransa
Ä°talya
Rusya
Suudi Arabistan
Bulgaristan
Amerika - ABD
Romanya
Kıbrıs-kktc
DeÄŸirmenlik
Dipkarpaz
Erenköy
Gazi MaÄŸusa
Geçitkale
Girne
Güzelyurt
Ä°skele
Lapta
Lefke
LefkoÅŸa
Yeni Erenköy
Ziyamet
Tüm Kıbrıs
Çin
Macaristan
Yunanistan
Ermenistan
Ä°ngiltere
Avusturya
Kanada
Ukrayna
Copyright © 2014 - 2024 Seri İlanlar - ilanlar - ilan - İkinci El - Yazı İlanları- Bit Pazarı - Eskici. All Rights Reserved.
Kullanım Kuralları Gizlilik Poliçesi İLAN EKLE (Ücretsiz) İlanımı Bul İletişim